Industri Klatrer

SPAR TID & PENGE

 

En industri klatrer arbejder ved hjælp af rebteknik. Det er en sikker & fleksibel arbejdsmetode som bl.a. kan spare jer for udgiften til hhv. stillads, lift eller kran – og samtidig skabe en effektiv og hurtig adgang til den givne opgave.

Industri klatrer på alle slags bygninger

FORDELE VED EN INDUSTRI KLATRER

Fordelene ved at benytte en erhvervsklatrer er mange. Som oftest definerer vores kunder, at det er økonomi og tid, der er de to primære og afgørende faktorer ved at benytte SCANCLIMB.

Convenience er i dag yderst vigtig for mange professionelle. Ved brug af traditionelle metoder, som stillads, mobilkran med mandskabskurv, lift og facadehejs, vil mange kunne genkende de ekstraordinært store udgifter og ikke mindst besvær ved omfattende afspærring, offentlige restriktioner, transportomkostninger, reparationer, reetablering af belægning, beplantning m.m., som værende naturlige følgevirkninger til virksomhedens egentlige hovedarbejdsområde.

Læs bl.a. om hvordan vi hjalp Bogense Kirke med at male deres karakteristiske tag af egespåner, og deraf sparede dem for flere tusinde kroner via Fyens.dk 

Industri klatrer

ROPE ACCESS

INDUSTRI KLATRER I HØJDEN

Med en håndværker i reb åbnes nye muligheder, og af fordele kan nævnes: 

• Hurtig responstid
• Hurtig etablering og nedtagning
• Efterlader ingen spor og beskadiger ikke overflader
• Ingen vandalisme og indbrud fra stilladser og lifte
• Mindre offentlige restriktioner til afspærring og tidsbegrænsninger
• Hurtigt økonomisk overblik før opgaven igangsættes
• Store økonomiske besparelser.

Lodret Streg2

Industri klatrer, håndværker til arbejde i højden 

Erhvervs klatring – har opnået stigende popularitet herhjemme gennem de seneste år. Selvom industri klatrer er et relativt ukendt fænomen hos den enkelte dansker, begynder et stigende antal virksomheder at få øjnene op for den populære rebteknik. Firmaer sparer både tid og penge, ved at ansætte en industri klatrer til at udfører arbejdet i højden.
Scanclimb’s industri klatrer arbejder effektivt og professionelt, når de arbejder på højt placerede lokationer eller bygninger, der er svære at tilgå.

Derfor skal du vælge en industri klatrer 

Behovet for industri klatrer opstod i starten af 80’erne i England, hvor håndværkerne havde svært ved at arbejde effektivt i højden. Arbejdet kostede virksomhederne meget opstilling af stillads og kraner.
Det blev startskuddet til industriklatring, og siden har teknikken spredt sig til resten af verden, der nu tæller 30.000 industri klatrer på verdensplan. Du kan læse mere om erhvervsklatring her.

Ligesom briterne måtte erkende tilbage i 80’erne, er det i Danmark alt for bekostelig og bøvlet at leje stilladser og opstille kraner. Ligeledes er håndværkerne meget begrænset i deres bevægelsesfrihed, hvilket nedsætter deres arbejdseffektivitet betydeligt.
Vores håndværkere hos SCANCLIMB uddannede industri klatrere. Det betyder, vores håndværkere nemt og ubesværet kan navigere rundt på jeres facader og udføre deres arbejde effektivt udelukkende ved brug af reb.

Industri klatrere er hurtigere, billigere og mere effektivt  

At vores industri klatrer anvender reb til at bevæge sig rundt på facaden sparer din virksomhed penge, da I undgår at betale for dyr leje af stillads og de tilhørende udgifter til opstilling og nedtagning.
Vores industri klatrer klarer selv opsætningen af rebene, og udfører sikkert og kontrolleret den ønskede service. I undgår larmende kraner og stilladser foran jeres bygning med vores rope access løsninger. Vi arbejder hurtigt, sikkert og effektivt. Vores industri klatrer sørger for at udføre vores service til punkt og prikke på alle tænkelige lokationer.

Erfaren industri klatrer til enhver opgave 

Uanset hvad din virksomhed har brug for hjælp til, har vi en industri klatrer, der er kompetent til opgaven.
Vores industri klatrer-team kan klare alle former for services – lige fra facaderens og vinduespolering til større vedligeholds- og byggeopgaver i højden.
Vi holder til i Bjæverskov – 35 minutters køretur fra København, men vi servicerer hele Danmark. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis din virksomhed eller arbejdsprojekt er lokaliseret et andet sted end på Sjælland.
Har du en anderledes eller større opgave, som du mangler faglig sparring eller råd til, er vi også behjælpelige med dette. Vi er et erfarent hold af industri klatrer. Vi har mange års erfaring og udføre mange forskellige opgaver, og vi deler gerne ud af vores erfaring. Giv os blot et kald eller kontakt os per mail, så hjælper vi gerne med rådgivning til dit kommende projekt.

Book en billig industri klatrer i dag  

Hos SCANCLIMB leverer vi altid god kvalitet til en fair pris. Selvom vi har gode priser, går vi aldrig ned på kvaliteten af vores arbejde. Vælger du SCANCLIMB som din samarbejdspartner, er du garanteret industri klatrer der leverer den bedste service og et stærkt håndværk, hver gang.
Så mangler du en erfaren og dygtig industri klatrer og håndværker til dine byggeprojekter i højden? Så tøv ikke med at kontakte os. Så giver vi et skarpt tilbud på lige præcis den service, I har brug for. Vi glæder os til at hjælpe jer med jeres projekt.

Er du interesseret kan du læse mere om vores håndværkere i reb her

Du kan også se mere om vores arbejde på vores instagram.