ROPE ACCESS

EVENT & REKLAME

 

Erhvervsklatring – også kaldet Rope Access er et fleksibelt alternativ til lift & stillads, hvor uddannede og fagspecialiserede håndværkere løser alle typer opgaver via rebteknik.

Lodret Streg2 1

EVENTS & REKLAME

 

At benytte SCANCLIMBs klatrere er ideelt til udendørs events af kortere varighed som fx. udstillinger, præsentationer eller opsætning af bannere til reklamefremstød.

Skal du have monteret reklamer, enten det er folie eller bannere, så har vi klatrerne, der kan udføre opgaven. SCANCLIMB har stor erfaring med opsætning af både skilte og bannere, og vores industri klatrer kan håndtere næsten alle typer montager med eller uden kran. Ingen opgave er for lille, og ingen bygning er for stor eller høj – kontakt os, så finder vi sammen en løsning.

Scanclimb Erhvervsklatring På Sjælland25

ROPE ACCESS

FAGFOLK I HØJDEN

Erhvervsklatring/Rope Access anvendes over hele verden til hurtigt og sikkert at sikre sig adgang til svært tilgængelige steder som fx tage, broer, udhæng, skorstene, vindmøller, facader, pyloner, nicher mm. Erhvervsklatring kombinerer mange års erfaringer med traditionel klatring og bjergbestigning med moderne hjælpemidler og giver nye unikke muligheder.

Lodret Streg2