ROPE ACCESS

FUGLESIKRING

 

Erhvervsklatring – også kaldet Rope Access er et fleksibelt alternativ til lift & stillads, hvor uddannede og fagspecialiserede håndværkere løser alle typer opgaver via rebteknik.

Lodret Streg2 1

FUGLESIKRING

 

Fuglesikring er ikke kun opsætning af pigge, men kan være net, sonisk udstyr samt mekaniske skræmmere. En fuglerede i skorstenen kan være yderst livsfarlig, da det kan medføre tilstopning og dermed kulilteforgiftning i boligen eller en skorstensbrand.​ Risikoen for allikereder er især stor ved skorstene, der er tilsluttet automatisk fyrede anlæg såsom oliefyr, gasfyr, træpillefyr m.m.

SCANCLIMB kan tilbyde at fjerne reden fra skorstenen og montere en fuglerist, der fremadrettet forhindrer alliker og andre fugle i at bygge reder i skorstenen.

SPECIALISTER

INDENFOR REBTEKNIK

 

SCANCLIMB er en moderne erhvervsklatrevirksomhed, som udfører specialopgaver i Danmark og i udlandet for rådgivende ingenører, arkitekter, bygherrer, entreprenører, virksomheder, boligforeninger og private.

 

Gennem innovative løsninger og nytænkning løses enhver opgave i højden eller dybden, og opgaverne løses altid professionelt i tæt samarbejde med og til vore kunders fulde tilfredshed. Vi står naturligvis til rådighed, såfremt en opgave synes umulig, og vi indgår altid i en dialog for at finde løsninger for vore kunder.

LÆS MERE
Scanclimb Erhvervsklatring På Sjælland21

ROPE ACCESS

HÅNDVÆRKERE I HØJDEN

Erhvervsklatring / Rope Access anvendes over hele verden til hurtigt og sikkert at sikre sig adgang til svært tilgængelige steder som fx tage, broer, udhæng, skorstene, vindmøller, facader, pyloner, nicher mm. Erhvervsklatring kombinerer mange års erfaringer med traditionel klatring og bjergbestigning med moderne hjælpemidler giver vores industri klatrer nye unikke muligheder.

Lodret Streg2