FAGOMRÅDER

KVALITET I HØJDEN

 

ScanClimbs fagfolk er alle certificeret som erhvervsklatrere, hvilket betyder, at de via rebteknik kan få adgang til opgaven i liner og seler. Det betyder i praksis, at håndværkeren kan komme til på opgaver hvor stillads ikke kan nå og hvor lift ikke må køre.

Lodret Streg2 1

FAGOMRÅDER

Vores fagområder favner bredt, og alle erfarne håndværkere tilknyttet SCANCLIMB har enten flere års erfaring inden for sikkerhed på byggepladser i Danmark, eller indenfor offshore-industrien.

I SCANCLIMB arbejder vi i højden med faguddannede fagfolk indenfor følgende områder: Tømrer, murer, smede, anlægsgartnere, elektrikere, stilladsmedarbejdere, tagdækker,  skilteteknikere mm.

Vi er eksperter indenfor erhvervsklatring, og kan garantere en gennemgående professionel & fleksibel løsning, på den opgave I behøver sparing eller hjælp på. 

HÅNDVÆRKERE I REB

SCANCLIMB er den løsningsorienterede sparringspartner, som løser mange forskelligartede opgaver professionelt indenfor byggeri, konstruktion, teknik, reklame og events, samt en lang række ad hoc opgaver. 

Vi tror på at dialog og forventnings-afstemning er nøglen til et succesfuldt samarbejde, til glæde for alle involverede parter. SCANCLIMB udfører blandt andet: 

Målinger • Inspektion og dokumentation • Montage og demontage • Kvalitetskontrol / Sikring Service og vedligeholdelse • Reparation og coating • Vinduespolering, rengøring og afrensning • Fuglesikring • Events og reklame

ROPE ACCESS

Erhvervsklatring / Rope Access anvendes over hele verden, til hurtigt og sikkert at sikre sig adgang til svært tilgængelige steder såsom tage, broer, udhæng, skorstene, vindmøller, facader, pyloner, nicher osv. Erhvervsklatring kombinerer mange års erfaringer med traditionel klatring og bjergbestigning med moderne hjælpemidler, og giver nye unikke muligheder.

I SCANCLIMB arbejder vi i højden med faguddannede fagfolk. Vi er eksperter indenfor erhvervs- klatring, og kan garantere en gennemgående professionel & fleksibel løsningpå den opgave I behøver sparing på – vores dygtige industri klatrer står klar til at hjælpe jer med enhver opgave.

Horisontal Streg Lang 1
Scanclimb Erhvervsklatring På Sjælland 1

ROPE ACCESS

Erhvervsklatring/Rope Access anvendes over hele verden, til hurtigt og sikkert at sikre sig adgang til svært tilgængelige steder såsom tage, broer, udhæng, skorstene, vindmøller, facader, pyloner, nicher osv. Erhvervsklatring kombinerer mange års erfaringer med traditionel klatring og bjergbestigning med moderne hjælpemidler, og giver nye unikke muligheder.

I SCANCLIMB arbejder vi i højden med faguddannede fagfolk. Vi er eksperter indenfor erhvervs- klatring, og kan garantere en gennemgående professionel & fleksibel løsning, på den opgave I behøver sparing på –

Lodret Streg2 1
Scanclimb Erhvervsklatring På Sjælland 1