ROPE ACCESS

VEDLIGE- HOLDELSE
Erhvervsklatring – også kaldet Rope Access er et fleksibelt alternativ til lift & stillads, hvor uddannede og fagspecialiserede håndværkere løser alle typer opgaver via rebteknik.

håndværker i reb der vedligeholder

LAD VORES HÅNDVÆRKER I REB STÅ FOR VEDLIGEHOLDELSE

 

SCANCLIMB udfører vedligeholdelse på mange forskellige bygninger, heriblandt også fredede bygninger. Hvis man er ejer af en fredet eller bevaringsværdig bygning, skal man være meget opmærksom på ikke at ødelægge de arkitektoniske eller de kulturhistoriske værdier, der netop er årsagen til, at bygningen er fredet eller bevaringsværdig. Lad vores håndværker i reb klare opgaven for jer – vi udfører enhver opgave sikkert, forsvarligt og effektivt via teknikken Rope Access i hele Danmark.

HÅNDVÆRKER I REB

SCANCLIMB udfører vedligeholdelse på mange forskellige bygninger og heriblandt også fredede bygninger. Hvis man er ejer af en fredet eller bevaringsværdig bygning, skal man være meget opmærksom på ikke at ødelægge de arkitektoniske eller de kulturhistoriske værdier, der netop er årsagen til, at bygningen er fredet eller bevaringsværdig.

Derfor er det afgørende, at alle ombygninger, ændringer eller istandsættelser undersøges, planlægges, projekteres og udføres i overensstemmelse med bygningens karakter.

Dette gælder ikke mindst den løbende vedligeholdelse af bygningen, der er den vigtigste forudsætning for bygningens fortsatte beståen. Hellere forebygge end helbrede

Scanclimb Erhvervsklatring På Sjælland8

ROPE ACCESS

HÅNDVÆRKERE I HØJDEN

Erhvervsklatring/Rope Access anvendes over hele verden til hurtigt og sikkert at sikre sig adgang til svært tilgængelige steder som fx tage, broer, udhæng, skorstene, vindmøller, facader, pyloner, nicher mm. Erhvervsklatring kombinerer mange års erfaringer med traditionel klatring og bjergbestigning med moderne hjælpemidler og giver nye unikke muligheder.

Lodret Streg2

Håndværker i reb 

iDet er en god investering at vedligeholde sine facader, så bygningen er klædt på til at modstå det barske danske vejr og samtidig fremstå flot og præsentabel. Derfor er det vigtigt at vedligeholde sine facader i ny og næ, så bygningen kan holde i mange år. fremover.
Til den opgave findes der ingen bedre løsning end vores effektive håndværkere i reb. Vores professionelle håndværkere i reb sikrer den bedste vedligeholdelse af din bygning.

Hvad kan vores håndværkere i reb gøre for jer? 

Vedligeholdelse af din bygning er vigtig, men kan være en uoverskuelig opgave i højere bygninger. SCANCLIMB har et team af professionelle håndværkere i reb, som kan klare de vanskelige opgaver i højden.
Vores håndværkere i reb er uddannede er uddannede til erhvervsklatring, og kan derfor arbejde effektivt og ubesværet på høje bygninger. Vores håndværker i reb opsætter selv rebene, så de overholder alle sikkerhedskravene. Hvilket betyder, at I undgår udgifter til opstilling og nedtagning af stillads og kraner.
Vi klarer renoveringen og vedligeholdelsen af jeres bygning hurtigt og effektivt – uden at gå på kompromis med resultatet og sikkerheden. Du kan se mere af vores håndværker i reb på vores instagram.

 

Ikke to bygninger er ens

Vores uddannede industri klatrer har mange års erfaring med renovering af bygninger. Vi ved, at forskellige bygninger kræver forskellige løsninger. Derfor går vi til enhver opgave med den specifikke bygnings udgangspunkt for øje.
Vores håndværkere i reb har erfaring med at tilpasse fremgangsmetoden til den enkelte bygning. Derfor kan vi garantere dig det bedste resultat.

Vil du se hvordan vi vha. rope access kan hjælpe jer? Så kan du læse mere om rope access her.

 

Erfarne håndværkere i reb med øje for det gode resultat

På verdensplan findes der kun 30.000 uddannede og certificerede håndværkere i reb. Vi hos SCANCLIMB er derfor stolte af, at være en del af den gruppe.
Vores håndværkere i reb udfører alt lige fra facaderens og vinduespolering til inspektioner og vedligeholdelse på bygninger, der er svære at tilgå.

 

Kompetente håndværkere i reb tæt på København 

Vores gode service og effektivitet er vores vigtigste varemærke, og vi gør altid vores bedste for, at vores kunder får den bedste oplevelse fra start til slut. Du kan derfor være sikker på, at vores håndværkere i reb leverer en grundig og tilfredsstillende service, og at jeres bygning får den bedste behandling, der kan tilbydes på markedet.
Vi holder til ved Bjæverskov, blot 35 minutters køretur fra København, men kommer gerne ud til opgaver i hele Danmark. Kontakt os i dag og hør mere.