ROPE ACCESS

FUGNING

 

Erhvervsklatring – også kaldet Rope Access er et fleksibelt alternativ til lift & stillads, hvor uddannede og fagspecialiserede håndværkere løser alle typer opgaver via rebteknik.

Lodret Streg2 1

FUGNING

 

Fugning spænder meget bredt. Plastiske fuger, elastiske og fleksible fuger, polymer, 1- eller 2-komponent epoxyfuger, som fleksible fuger eller som mørtelfuger med eller uden farver. Ønskes der ekspanderende bånd eller flexfuger, så har vi medarbejdere, der kan klare opgaven.
 
Mørtelfuger er en verden for sig, og vore murere har stor erfaring, da vi udfører mange opgaver på fredede- og bevaringsvarige bygninger i tæt samarbejde med Kulturarvsstyrelsen. Reparationsarbejde på ældre bygninger skal planlægges, organiseres og udføres systematisk og struktureret uden at gå på kompromis med kvaliteten. Der skal bl.a. anskues hvilke fuger, som oprindeligt blev brugt ved bygningens opførelse: Hydraulisk kalkmørtel, cementmørtel eller måske kalkcement-mørtel? 
 
Inden der fuges skal det sikres, at underlaget er egnet til de enkelte typer fuger, og dernæst skal der renses og primes, inden der kan fuges. Vore industri klatrer har stor erfaring inden for mange forskellige typer fuger, hvilket gør, at vi har en bred mulighed for at hjælpe vore kunder bedst muligt.

SPECIALISTER

INDENFOR REBTEKNIK

 

SCANCLIMB er en moderne erhvervsklatrevirksomhed, som udfører specialopgaver i Danmark og i udlandet for rådgivende ingenører, arkitekter, bygherrer, entreprenører, virksomheder, boligforeninger og private.

 

Gennem innovative løsninger og nytænkning løses enhver opgave i højden eller dybden, og opgaverne løses altid professionelt i tæt samarbejde med og til vore kunders fulde tilfredshed. Vi står naturligvis til rådighed, såfremt en opgave synes umulig, og vi indgår altid i en dialog for at finde løsninger for vore kunder.

LÆS MERE
Scanclimb Erhvervsklatring På Sjælland7
Dob Lang Streg 1

ROPE ACCESS

SCANCLIMB er den løsningsorienterede sparringspartner, som løser mange forskelligartede opgaver professionelt inden for byggeri, konstruktion, teknik, reklame og events samt en lang række ad-hoc opgaver. SCANCLIMB udfører blandt andet: 

• Målinger
• 
Inspektion og dokumentation 
• 
Montage og demontage 
• 
Kvalitetskontrol / Sikring 
Service og vedligeholdelse 
• Reparation og coating 
• 
Vinduespolering, rengøring og afrensning 
• 
Fuglesikring 
• 
Events og reklame