ROPE ACCESS

FACADERENS

 

Erhvervsklatring – også kaldet Rope Access er et fleksibelt alternativ til lift & stillads, hvor uddannede og fagspecialiserede håndværkere løser alle typer opgaver via rebteknik.

Lodret Streg2 1

FACADERENS

 

SCANCLIMB har gennem mange år udført et betydeligt antal afrensninger af bygninger og andre emner, der varierer i krav og beskaffenhed. Fælles for dem alle er, at der ikke er to bygninger, som er ens. De kan således tåle forskellige former for afrensning.

Nogen klarer meget højt tryk samt meget høje temperaturer, andre gør ikke. Vores erfaringer gør, at vi ikke påvirker bygningerne unødigt samtidigt med, at de fremstår pæne og ensartet.

FACADERENS I HØJDEN

Alle vores højtryksanlæg er specialbyggede anlæg, som sørger for, at klatrerne uden problemer kan håndtere op til 500Bar i over 150 meters højde samtidig med, at anlægget kan levere over 80 grader varmt vand.

Behandlingen foregår oftest ved en påføring med en sæbe, som bliver på bygningen i op til 14 dage inden den vaskes af igen. Dette sikrer, at alger samt svampesporer er døde, inden der vaskes. Dernæst nedvaskes bygningen enten med hedvand og/eller med forskellige miljøvenlige kemikalier.

Efter en afrensning foreslår vi som regel en slutcoating i form af en Silas-imprægnering, der holder bygningen tør, imens den stadigvæk kan ånde. Da de produkter, vi bruger, er diffusionsåbne og kan kombineres med avanceret organisk funktionel korrosionsinhibition.

Scanclimb Erhvervsklatring På Sjælland5

ROPE ACCESS

HÅNDVÆRKERE I HØJDEN

Erhvervsklatring / Rope Access anvendes over hele verden til hurtigt og sikkert at sikre sig adgang til svært tilgængelige steder som fx tage, broer, udhæng, skorstene, vindmøller, facader, pyloner, nicher mm. Med erhvervsklatring kombinerer vores industri klatrer mange års erfaringer med traditionel klatring og bjergbestigning med moderne hjælpemidler og giver nye unikke muligheder.

Lodret Streg2