CERTIFICERINGER

ROPE ACCESS

 

IRATA (Industrial Rope Access Trade Association) er betegnelsen for den internationale klatreorganisation, der opretholder og sikrer standarden for rope access-virksomheder globalt.

Lodret Streg2 1

CERTIFICERINGER

Når Rope Access (Erhvervsklatring) benyttes til løsning af en opgave, er det vigtigt, at firmaet er certificeret, og at der er en supervisor til stede på opgaven (Level 3). Alle Rope Access organisationerne SPRAT, IRATA, SOFT, PRAT, FISAT m.fl.. kræver, at man har et gyldigt certifikat, og at der altid og under hele opgaven er en Level 3 klatrer på arbejdspladsen. Det er garanti for, at sikkerheden overholdes, for det er altid den ansvarlige Level 3, der har ansvaret for sikkerheden.

SPECIALISTER

INDENFOR REBTEKNIK

 

SCANCLIMB er en moderne erhvervsklatrevirksomhed, som udfører specialopgaver i Danmark og i udlandet for rådgivende ingenører, arkitekter, bygherrer, entreprenører, virksomheder, boligforeninger og private.

 

Gennem innovative løsninger og nytænkning løses enhver opgave i højden eller dybden, og opgaverne løses altid professionelt i tæt samarbejde med og til vore kunders fulde tilfredshed. Vi står naturligvis til rådighed, såfremt en opgave synes umulig, og vi indgår altid i en dialog for at finde løsninger for vore kunder.

LÆS MERE
Scanclimb Erhvervsklatring På Sjælland9

ROPE ACCESS

KRAV TIL KLATRING

De forskellige forbund har forskellige krav til, hvordan erhvervsklatrere uddannes, og fælles er, at der altid skal være en Level 3-klatrer tilstede.
 
Man skal altid kunne bede klatrerne fremvise deres id-kort, som de får udleveret ved bestået kursus, og er man i tvivl, kan man altid kontakte de respektive forbund og få oplyst, om den pågældende klatrer er godkendt. De forskellige uddannelser er beskrevet på www.bara.dk (Brancheforeningen for Autoriseret Rope Access)
Lodret Streg2