ROPE ACCESS

MONTAGE

 

Erhvervsklatring – også kaldet Rope Access er et fleksibelt alternativ til lift & stillads, hvor uddannede og fagspecialiserede håndværkere løser alle typer opgaver via rebteknik.

Lodret Streg2 1

MONTAGE

 

SCANCLIMB er en kompetent og professionel klatrevirksomhed med en stab af højt kvalificerede og fleksible medarbejdere og alle med stor erfaring inden for montagearbejde med Rope access i Danmark. Hvad end det er store eller små glas, hele facadeelementer i aluminium eller stål, der skal udskiftes – så har vi erfaringen.
 
Er det opsætning af ventilationsposer eller rørsystemer, så har vi en lang række af opgaver i rygsækken, som sikrer jer, at montagen forløber planmæssigt og professionelt. Kort sagt: med vore faguddannede håndværkere, som har udført montager på nogle af Danmarks mest ikoniske byggerier, er I i trygge hænder. Vi påtager os store såvel som små opgaver og står altid til rådighed med rådgivning og forslag til konkrete løsninger.

SPECIALISTER

INDENFOR REBTEKNIK

 

SCANCLIMB er en moderne erhvervsklatrevirksomhed, som udfører specialopgaver i Danmark og i udlandet for rådgivende ingenører, arkitekter, bygherrer, entreprenører, virksomheder, boligforeninger og private.

 

Gennem innovative løsninger og nytænkning løses enhver opgave i højden eller dybden, og opgaverne løses altid professionelt i tæt samarbejde med og til vore kunders fulde tilfredshed. Vi står naturligvis til rådighed, såfremt en opgave synes umulig, og vi indgår altid i en dialog for at finde løsninger for vore kunder.

LÆS MERE

ROPE ACCESS

Erhvervsklatring eller Rope Access anvendes over hele verden til hurtigt og sikkert at sikre sig adgang til svært tilgængelige steder såsom tage, broer, udhæng, skorstene, vindmøller, facader, pyloner, nicher osv. Erhvervsklatring kombinerer mange års erfaringer med traditionel klatring og bjergbestigning med moderne hjælpemidler og giver nye unikke muligheder.

I SCANCLIMB arbejder vi i højden med faguddannede fagfolk (håndværkere i reb). Vi er eksperter inden for erhvervsklatring og kan garantere en gennemgående professionel og fleksibel løsning på den opgave, I behøver sparring på.

Horisontal Streg Lang 1
Scanclimb Erhvervsklatring På Sjælland 1

ROPE ACCESS

Erhvervsklatring/Rope Access anvendes over hele verden til hurtigt og sikkert at sikre sig adgang til svært tilgængelige steder såsom tage, broer, udhæng, skorstene, vindmøller, facader, pyloner, nicher osv. Erhvervsklatring kombinerer mange års erfaringer med traditionel klatring og bjergbestigning med moderne hjælpemidler og giver nye unikke muligheder.

I SCANCLIMB arbejder vi i højden med faguddannede fagfolk. Vi er eksperter inden for erhvervsklatring og vores industri klatrer garantere en gennemgående professionel og fleksibel løsning på den opgave, I behøver sparring på.

Lodret Streg2 1
Scanclimb Erhvervsklatring På Sjælland 1