ROPE ACCESS

REPARATIONER

 

Erhvervsklatring – også kaldet Rope Access er et fleksibelt alternativ til lift & stillads, hvor uddannede og fagspecialiserede håndværkere løser alle typer opgaver via rebteknik. Vi tilbyder rope acces i hele Danmark.

Lodret Streg2 1

REPARATIONER MED ROPE ACCESS DANMARK

 

Rope access Danmark – Er uheldet ude, så står vi klar – om det er store eller små opgaver, dag eller nat. Vi har alle typer faguddannede håndværkere, der sikrer, at vi altid kan hjælpe vore kunder med fagekspertise. Samtidig sikre de at reparationen med rope access bliver udført efter gældende standarder. Vore mangeårige erfaringer, giver os en unik mulighed for at servicere vores kunder bedst muligt. Her går vi ikke på kompromis, med hverken kvaliteten eller kompetencerne.
 
Så er det en løs tagsten, en utæt tagrende, en certifikatsvejsning – eller en reparation, som I tænker ikke kan lade sig gøre, så kontakt os endelig. Vores industri klatrer klarer alle reparationer med rope access. Måske er det ikke kun en klatreopgave, men der er behov for opsætning af et stillads eller en lift for, at løse opgaven bedst og billigst. Med Rope access Danmark er mulighed for det hele.

SPECIALISTER

INDENFOR REBTEKNIK MED ROPE ACCESS DANMARK

  

SCANCLIMB er en moderne erhvervsklatrevirksomhed, som udfører specialopgaver med rope access i Danmark og i udlandet for rådgivende ingenører, arkitekter, bygherrer, entreprenører, virksomheder, boligforeninger og private.

 

Gennem innovative løsninger med rope access, og nytænkning løses enhver opgave i højden eller dybden, og opgaverne løses altid professionelt i tæt samarbejde med og til vores kunders fulde tilfredshed. Vi står naturligvis til rådighed, såfremt en opgave synes umulig, og vi indgår altid i en dialog for at finde løsninger med rope access for vores kunder.

LÆS MERE
Rope access

ROPE ACCESS

Rope Access Danmark: HÅNDVÆRKERE I HØJDEN

Erhvervsklatring/Rope Access anvendes ikke blot i Danmark, men over hele verden, til hurtigt og sikkert at sikre sig adgang til svært tilgængelige steder. Det kan være steder som fx tage, broer, udhæng, skorstene, vindmøller, facader, pyloner, nicher mm. Erhvervsklatring kombinerer mange års erfaringer, med traditionel klatring og bjergbestigning, med moderne hjælpemidler og giver nye unikke muligheder.

Lodret Streg2

Rope access Danmark – Lad os klare arbejdet i højden 

Skal din virksomhed have udført håndværkerarbejde, på højtplacerede eller svært tilgængelige steder? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos SCANCLIMB har vi mange års erfaring, med professionelt håndværksarbejde på udfordrende lokationer, og tilbyder et bredt udvalg, af rope acces løsninger til den enkelte virksomheds behov.

 

Hvad er rope access i Danmark? 

Rope access betyder direkte oversat ”reb adgang”. I Danmark kaldes rope access arbejdsteknikken ofte for erhvervsklatring eller industriklatring. Du kan læse mere om erhvervsklatring: her og industri klatring: her.
Rope access i Danmark kendetegnes ved, at håndværkerne anvender rebteknik til at bevæge sig rundt imellem deres arbejdsopgaver i højden. I stedet for at benytte stilladser og kraner. Arbejdsmetoden er stadig relativt ny i Danmark, og derfor er der mange, der ikke kender teknikken herhjemme endnu.

På verdensplan er der 30.000 uddannede erhvervsklatrere, som dagligt udfører alle slags håndværksmæssige opgaver på højtplacerede og svært tilgængelige steder. De arbejder typisk på lokationer, hvor traditionelle stilladser og kraner ikke kan opstilles, og hvor håndværkerne mangler den frie bevægelighed, der er nødvendigt for at fuldføre opgaven.

På grund af udfordringer som disse, så rope acces Danmark sit lys i starten af 80’erne. Efterspørgslen på rope access, er stigende i herhjemme, hvor flere virksomheder er begyndt at benytte rope access som metode til at arbejde på svært tilgængelige steder.

 

Mange fordele med rope access i Danmark 

Der er gode grunde til at vælge en rope access løsning, i stedet for det konventionelle håndværkerarbejde på stillads. En af de største fordele er, at din virksomhed sparer en penge, da I undgår stillads leje og andre omkostninger i den forbindelse.
Udover at rope access Danmark, er en god løsning for pengepungen, så tilbyder rope access også håndværkerne fleksibilitet i deres arbejde. Det er nemt at komme rundt på svært tilgængelige steder i reb, hvilket gør det muligt for håndværkerne at arbejde hurtigere og mere effektivt.

Alt i alt er der mange penge, omkostninger og tid at spare med Rope access Danmark. Håndværkerne slipper for at bruge tid på at opsætte og nedtaget et stillads.
De mange fordele har medført, at et stigende antal virksomheder, har fået øjnene op for de mange fordele ved rope access. Derfor vælger flere virksomheder i dag at benytte sig af rope access i Danmark. Dvs. de hyrer professionelle erhvervsklatrere til deres vedligeholdelses- og reparationsarbejde i højderne.

 

Har du brug for professionel rope access i Danmark? 

Mangler du en professionel samarbejdspartner til dine kommende håndværksmæssige opgaver i højden? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi klarer alt fra højtplacerede rengøringsjob i højden til omfattende bygnings-og vedligeholdelsesarbejde på svært tilgængelige steder.

Ingen opgave er for store for vores rope access Danmark håndværkere. Vi arbejder hurtigt, sikkert og effektivt – og står klar til at hjælpe dig med lige præcis dine udfordringer.
Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på rope access Danmark. Du kan også se meres om vores håndværker i reb på vores instagram