lodret-streg2-1

Efter opførelsen af Twister blev man opmærksom på, at der kunne være nogle udfordringer i de 2 x 40 meter dybe skakte, så det blev besluttet at brandmale, brandfuge og påføre en diffusionslukket membran samt at tætheds/vakuum-teste skaktene.

Dette blev udført med erhvervsklatring, da det ellers ikke ville have været muligt at komme ind i skaktene.

lodret-streg2-1

TWISTER AMAGER

Efter opførelsen af Twister blev man opmærksom på, at der kunne være nogle udfordringer i de 2 x 40 meter dybe skakte, så det blev besluttet at brandmale, brandfuge og påføre en diffusionslukket membran samt at tætheds/vakuum-teste skaktene.

Dette blev udført med erhvervsklatring, da det ellers ikke ville have været muligt at komme ind i skaktene.

Scanclimb-Erhvervsklatring-på-Sjælland37

MONTAGE

Efter opførelsen blev man i tvivl, om brandskaktene var tætte nok. SCANCLIMB trykprøvede skaktene, og derefter blev det besluttet at tætne skaktene, som vi også forestod. De to skakte var ca. 40 meter dybe,  og tilgangen kunne kun ske med Erhvervsklatring.
streg
Scanclimb-Erhvervsklatring-på-Sjælland37
lodret-streg2-1

MONTAGE

Efter opførelsen blev man i tvivl, om brandskaktene var tætte nok. SCANCLIMB trykprøvede skaktene, og derefter blev det besluttet at tætne skaktene, som vi også forestod. De to skakte var ca. 40 meter dybe,  og tilgangen kunne kun ske med Erhvervsklatring.

MONTAGE

Da pladsen var trang, og der var usikkerhed omkring iltmængden til klatrerne, førte vi slanger ned i skakten. Derudover blev klatrerne udstyret med iltmålere. Det var nødvendigt at tænke redning på en ny måde, da adgangen til skakten var meget vanskelig.
streg2-1
Scanclimb-Erhvervsklatring-på-Sjælland38
Scanclimb-Erhvervsklatring-på-Sjælland38
lodret-streg2-1

MONTAGE

Da pladsen var trang, og der var usikkerhed omkring iltmængden til klatrerne, førte vi slanger ned i skakten. Derudover blev klatrerne udstyret med iltmålere. Det var nødvendigt at tænke redning på en ny måde, da adgangen til skakten var meget vanskelig.

FAGFOLK I HØJDEN

Står I med en konkret opgave, hvor I mangler hjælp eller sparring? – Så kontakt os endelig. Vi guider og hjælper gladeligt på baggrund af de mange erfaringer, vi har gjort os i årenes løb.

Benyt kontaktformularen –

Eller kontakt os direkte på mail eller telefon.

LAD OS RINGE DIG OP!

  FAGFOLK I HØJDEN

  ROPE ACCESS

  Står I med en konkret opgave, hvor I mangler hjælp eller sparring? – Så kontakt os endelig. Vi guider og hjælper gladeligt på baggrund af de mange erfaringer, vi har gjort os i årenes løb.

  Benyt kontaktformularen – Eller kontakt os direkte på mail eller telefon.

   

  LAD OS RINGE DIG OP!

   KONTAKT

   Tlf: +45 40 29 98 07

   Mail: info@scanclimb.dk

   Telefontid – Alle hverdage kl. 07 – 16

    

   Gartnervej 26, 4632 Bjæverskov

   CVR: 40 60 61 22

   Kopi-af-Kopi-af-GALLERI-5-e1571921637945