FARØ BROEN

Efter et skib påsejlede broen, med dertil omfattende skader på både beton samt skinnesystemet, der holder lanternen, blev SCANCLIMB tilkaldt for at forestå reparationerne af betonen. Dette blev løst via flydestøbninger samt almindelig håndudsætning. Vore smede fik demonteret det rustfri skinnesystem og sejlet det ind til land, hvorefter der blev konstrueret et nyt, som vi sejlede ud igen og fik monteret.

MONTAGE

Til opgaven var det desuden nødvendigt, at der hele tiden var supportbåd med til at støtte klatrerne med materialer, samt at være en del af redningsplanen. Dette blev selvfølgelig udført af vores egen uddannede bådførere.

MONTAGE

Til opgaven var det desuden nødvendigt, at der hele tiden var supportbåd med til at støtte klatrerne med materialer, samt at være en del af redningsplanen. Dette blev selvfølgelig udført af vores egen uddannede bådførere.

MONTAGE

Der blev også optaget en del film i forbindelse med opgaven, som blev varetaget af en af vore tre certificerede dronepiloter.

MONTAGE

Der blev også optaget en del film i forbindelse med opgaven, som blev varetaget af en af vore tre certificerede dronepiloter.