MONTAGE CASE

BELLAHØJ FRILUFTSBAD

Scanclimb blev valgt som samarbejdspartner, da Københavns Kommune havde en større udfordring på Bellahøj Svømmestadion. Opgaven lød på rengøring af alle spær og nedhængte loftslamper i svømmehallen, samt vedligeholdelse af  nuværende loftslamper. Samtidig ønskede kunden at få gennemgået alle overfladerne på stålkonstruktionen.

Montage case

VEDLIGEHOLDELSE I HØJDEN

 Til kundens store tilfredshed, blev vi kaldt ind på opgaven for at renovere samtlige loftslamper over vandbassinerne, samt vedligeholde overfladerne på stålkonstruktionerne. Vi er stolte af endnu engang at kunne hjælpe Københavns kommune.

Scanclimb er den løsningsorienterede sparringspartner, som løser mange forskelligartede opgaver professionelt indenfor byggeri, konstruktion, teknik, reklame og events, samt en lang række ad hoc opgaver – og i denne omgang blev det til en opgave over vand.

København, Marts 2021
Bellahøj Friluftsbad