REBTEKNIK

SIKKERHED I HØJDEN

 

Vores håndværkere er alle certificerede erhvervsklatrere fra IRATA, hvilket er din garanti for veluddannet personel. Ydermere har vores håndværkere en faguddannelse bag sig som enten tømrer, murer eller lign. ​

Lodret Streg2 1

SIKKERHED

Sikkerhed er naturligvis et nøgleord for en erhvervsklatre-virksomhed som ScanClimb. Sikkerheden overfor vores klatreteams indebærer, at vi sætter høje krav til uddannelsesgraden, og alle aktive klatrere er derfor uddannet og certificeret som enten SPRAT / IRATA eller PRAT® – Professional Rope Access Technicians.

Uddannelsen foregår efter højeste internationale standarder inden for klatreteori, klatreteknik, opsætning af rebsystemer, nødprocedurer og naturligvis udvidet førstehjælp. Alle aktive klatrere skal desuden have fornyet deres certificering/autorisation hvert ½ år.

Scanclimb Erhvervsklatring På Sjælland 3

ROPE ACCESS

SIKKERHED I HØJDEN

Sikkerhed angår også alt vores udstyr til brug for klatring. På såvel reb som alt andet klatreudstyr logges forbrugte timer. Inden klatring kontrolleres der for defekter og slitage på alt udstyr, da der er klare retningslinier for udstyrets levetid, som strengt skal overholdes, så den maksimale sikkerhed for alle parter opnås.

Lodret Streg2

SPECIALISTER

INDENFOR REBTEKNIK

 

SCANCLIMB er en moderne erhvervsklatrevirksomhed, som udfører specialopgaver i Danmark og i udlandet for rådgivende ingenører, arkitekter, bygherrer, entreprenører, virksomheder, boligforeninger og private.

 

Gennem innovative løsninger og nytænkning løses enhver opgave i højden eller dybden, og opgaverne løses altid professionelt i tæt samarbejde med og til vore kunders fulde tilfredshed. Vi står naturligvis til rådighed, såfremt en opgave synes umulig, og vi indgår altid i en dialog for at finde løsninger for vore kunder.

LÆS MERE

ROPE ACCESS

Erhvervsklatring – Rope Access anvendes over hele verden, til hurtigt og sikkert at sikre sig adgang til svært tilgængelige steder såsom tage, broer, udhæng, skorstene, vindmøller, facader, pyloner, nicher osv.

Erhvervsklatring kombinerer mange års erfaringer med traditionel klatring og bjergbestigning med moderne hjælpemidler, og giver nye unikke muligheder.

Horisontal Streg Lang 1
Scanclimb Erhvervsklatring På Sjælland 1