ERHVERVSKLATRING

HÅNDVÆRKERE I REB

 

Erhvervsklatring – også kaldet Rope Access er et fleksibelt alternativ til lift & stillads, hvor uddannede og fagspecialiserede håndværkere løser alle typer opgaver via rebteknik.

Erhvervsklatring

ERHVERVSKLATRING

Erhvervsklatring – også kaldet Rope Access anvendes over hele verden til hurtigt og sikkert at sikre sig adgang til svært tilgængelige steder som fx tage, broer, udhæng, skorstene, vindmøller, facader, pyloner, nicher mm. Erhvervsklatring kombinerer mange års erfaringer med traditionel klatring og bjergbestigning med moderne hjælpemidler og giver nye unikke muligheder.

Erhvervsklatring er ideelt til svært tilgængelige og højtplacerede steder, og kan benyttes til alt fra vedligeholdelse af bygninger, rengøring & vinduespolering, event & reklame montage, etc.

Ved at anvende rebteknik som arbejdsmetode, kan der opnås en lang række fordele. Da der hverken skal bruges ressourcer på stilladser, lifter eller kraner, kan der opleves både økonomiske og store tidsmæssige besparelser.

Sikker og professionel erhvervsklatring

Erhvervsklatring – Vore professionelle klatrere kan tage målinger, prøver, kontrollere, foretage reparationer, eller hvad kunden måtte ønske, alt mens arbejdet dokumenteres og/eller kontrolleres via tv-signal fra klatrer til monitor i servicevogn.

Erhvervsklatring anvendes blandt andet på: Vindmøller, broer og dæmninger • Siloer, tårne og spir  Sportsarenaer, tagkonstruktioner og terminalbygninger • Historiske bygninger, kirker og kupler • Kraner, antenner, master og skorstene • Moler, skibe og offshore • Elevatorskakte, brønde og udgravninger.

KORT SAGT – Erhvervsklatring udføres på svært tilgængelige steder!

Scanclimb Erhvervsklatring Paa Sjaelland58 Min
Dob Lang Streg 1

Erhvervsklatring

SCANCLIMB er den løsningsorienterede sparringspartner, som løser mange forskelligartede opgaver professionelt inden for byggeri, konstruktion, teknik, reklame og events samt en lang række ad-hoc opgaver. SCANCLIMB udfører blandt andet: 

• Målinger
• 
Inspektion og dokumentation 
• 
Montage og demontage 
• 
Kvalitetskontrol / Sikring 
Service og vedligeholdelse 
• Reparation og coating 
• 
Vinduespolering, rengøring og afrensning 
• 
Fuglesikring 
• 
Events og reklame

Professionel og sikker erhvervsklatring 

Mangler din virksomhed dygtige og erfarne håndværkere, der kan arbejde hurtigt og effektivt på højtplacerede eller svært tilgængelige steder? Hos SCANCLIMB har vi mange års erfaring med erhvervsklatring på alle tænkelige lokationer. Ingen opgave er for høj for os.
Vi er uddannede erhvervsklatrere med mange år erfaring. Vi arbejder effektivt og sikkert i højder og under mange forskellige terræn- og vejrforhold.
Med SCANCLIMB som din trofaste samarbejdspartner sikrer vi, at du får løst dine håndværkerarbejdsopgaver, hvor andre håndværkere ikke kan komme til.

Vores industri klatrer står klar til at hjælpe dig på alverdens lokationer, og yder den bedste service for dig og din virksomhed. Vi tilbyder et bredt udvalg af løsninger indenfor erhvervsklatring, og står også gerne til rådighed, hvis du har et helt særlige bygge- eller vedligeholdelsesprojekter.


Hvor kommer erhvervsklatring fra?
 

I starten af 80’erne havde briterne brug for en ny metode til at arbejde effektivt og sikkert på deres boreplatforme. De konventionelle metoder var for dyre, ikke særligt fleksible og nedsatte håndværkernes arbejdseffektivitet betydeligt. Dette blev startskuddet til erhvervsklatring, som også kaldes for ’rope access. Det førte til håndværkere i reb.
Siden da har metoden udviklet sig til at være den mest sikre arbejdsmetode til højtplaceret håndværkerarbejde.
Uddannede inden for erhvervsklatring, er blevet mere efterspurgt end nogensinde før indenfor erhvervet. Derfor er vi stolte af at tilbyde vores service som professionelle erhvervsklatrere. På verdensplan tællers der i alt kun 30.000 professionelle erhvervsklatrer. Vores gode service, effektive arbejde og glade kunder er vores varemærke. Du kan altid regne med at vores erhvervsklatrer udfører arbejdsopgaverne til punkt og prikke. Du kan læse mere omkring vores erhvervsklatrer eller industri klatrer her. Du kan også blive håndværker i reb.

Vi overholder alle aftaler og gør altid vores absolut bedste for, at vores kunder er glade og tilfredse gennem hele forløbet. Vi vil kun have glade kunder hos SCANCLIMB. Derfor gør vi en dyd i at efterleve en god service.

Spar tid og penge med professionel erhvervsklatring

Skal du i gang med et større vedligeholdelses- eller byggeprojekt? Eller skal håndværkerne blot i gang med at rense facaden? Uanset hvad dine kommende håndværkeropgaver er, står vores erfarne erhvervsklatring team klar til at hjælpe dig med dit projekt.

Vi tilbyder alt fra vinduespolering og facaderens til mere omfattende reparationer og vedligeholdelse af bygninger. SCANCLIMB har faguddannede mandskab til alle former for tænkelige udfordringer og arbejdsopgaver indenfor erhvervsklatring. Har du brug for inspektioner, kan vi også være behjælpelige med dette.  

Har du brug for erhvervsklatring – kontakt os idag

Står I med en konkret og anderledes opgave, hvor I har brug for professionel erhvervsklatring? Så er I velkomne til at kontakte os. Vi har set det meste og løst alverdens opgaver. 

Vi guider og deler gerne ud af vores erhvervsklatring erfaringer til dit kommende håndværkerprojekt. Kontakt os enten på mail eller direkte over telefonen, så giver vi gerne dig og din virksomhed vores professionelle råd og vejledning. Du kan også til mere til vores håndværker i reb på vores instagram side.