FAGOMRÅDE

DRONE INSPEKTION

 

ScanClimb udfører droneinspektion i hele Danmark. Sammen med kunden sikrer vi, at opgaven altid kortlægges og skræddersyes efter kundens ønsker.

Lodret Streg2 1

DRONE INSPEKTION

 

ScanClimb tilbyder drone-inspektion som en enkel, omkostningsbevidst og effektiv inspektion i højden. Der tages enten billeder eller film, som meget præcist viser hvor der kan være huller i tage, sprækkede mure, stoppede tagrender osv. Det giver mulighed for at udføre målrettede reparationer, og kunden sparer tid, materialer og omkostninger.

ScanClimb udfører droneinspektion overalt i Danmark. Sammen med kunden sikrer vi, at opgaven altid kortlægges og skræddersyes efter kundens ønsker.

SPECIALISTER

INDENFOR REBTEKNIK

 

SCANCLIMB er en moderne erhvervsklatrevirksomhed, som udfører specialopgaver i Danmark og i udlandet for rådgivende ingenører, arkitekter, bygherrer, entreprenører, virksomheder, boligforeninger og private.

 

Gennem innovative løsninger og nytænkning løses enhver opgave i højden eller dybden, og opgaverne løses altid professionelt i tæt samarbejde med og til vore kunders fulde tilfredshed. Vi står naturligvis til rådighed, såfremt en opgave synes umulig, og vi indgår altid i en dialog for at finde løsninger for vore kunder. Vores dygtige industri klatrer, så klar til at hjælpe jer.

LÆS MERE

ROPE ACCESS

Erhvervsklatring/Rope Access anvendes over hele verden, til hurtigt og sikkert at sikre sig adgang til svært tilgængelige steder såsom tage, broer, udhæng, skorstene, vindmøller, facader, pyloner, nicher osv. Erhvervsklatring kombinerer mange års erfaringer med traditionel klatring og bjergbestigning med moderne hjælpemidler, og giver nye unikke muligheder.

I SCANCLIMB arbejder vi i højden med faguddannede fagfolk. Vi er eksperter indenfor erhvervs- klatring, og kan garantere en gennemgående professionel & fleksibel løsning, på den opgave I behøver sparing på –

Horisontal Streg Lang 1
Scanclimb Erhvervsklatring På Sjælland24

ROPE ACCESS

Erhvervsklatring/Rope Access anvendes over hele verden, til hurtigt og sikkert at sikre sig adgang til svært tilgængelige steder såsom tage, broer, udhæng, skorstene, vindmøller, facader, pyloner, nicher osv. Erhvervsklatring kombinerer mange års erfaringer med traditionel klatring og bjergbestigning med moderne hjælpemidler, vores industri klatrer giver nye unikke muligheder.

I SCANCLIMB arbejder vi i højden med faguddannede fagfolk. Vi er eksperter indenfor erhvervs- klatring, og kan garantere en gennemgående professionel & fleksibel løsning, på den opgave I behøver sparing på –

Lodret Streg2 1
Scanclimb Erhvervsklatring På Sjælland 1