lodret-streg2-1

SCANCLIMB fik til opgave at hjælpe med at montere et overløbsrør på Herlev Vandtårn, men inden arbejdet kunne udføres, havde kunden afsøgt muligheden for at opsætte et stillads eller at få en lift ind i vandtårnet. Da dette ikke var muligt, kontaktede kunden os. Vi så på opgaven og besluttede fremgangsmåden sammen med kunden, og monterede det hele på under en dag.

lodret-streg2-1

HERLEV VANDTÅRN

SCANCLIMB fik til opgave at hjælpe med at montere et overløbsrør på Herlev Vandtårn, men inden arbejdet kunne udføres, havde kunden afsøgt muligheden for at opsætte et stillads eller at få en lift ind i vandtårnet. Da dette ikke var muligt, kontaktede kunden os. Vi så på opgaven og besluttede fremgangsmåden sammen med kunden, og monterede det hele på under en dag.

Scanclimb-Erhvervsklatring-på-Sjælland40

MONTAGE

På Herlev Vandtårn fik vi til opgave at montere et ekstra overløbsdrænrør, som kan hjælpe med at få vandet væk fra taget samt tage ekstra tryk fra forsyningen. Vi sendte en smed og en tømrer til at løse opgaven.
streg
Scanclimb-Erhvervsklatring-på-Sjælland40
lodret-streg2-1

MONTAGE

På Herlev Vandtårn fik vi til opgave at montere et ekstra overløbsdrænrør, som kan hjælpe med at få vandet væk fra taget samt tage ekstra tryk fra forsyningen. Vi sendte en smed og en tømrer til at løse opgaven.

MONTAGE

Efter rebsystemerne var opsat, fik vores tømrer målt lodlinjen op, så bæringerne kunne monteres. Det var yderst vigtigt, at der blev målt rigtigt af. Ellers ville det ikke være muligt at montere i toppen og bunden, da pladsen var trang.
streg2-1
Scanclimb-Erhvervsklatring-på-Sjælland39
Scanclimb-Erhvervsklatring-på-Sjælland39
lodret-streg2-1

MONTAGE

Efter rebsystemerne var opsat, fik vores tømrer målt lodlinjen op, så bæringerne kunne monteres. Det var yderst vigtigt, at der blev målt rigtigt af. Ellers ville det ikke være muligt at montere i toppen og bunden, da pladsen var trang.
Scanclimb-Erhvervsklatring-på-Sjælland41-1

MONTAGE

Til slut monterede vores smed rørene i samarbejde med kunden, og hele montagen blev udført på under en arbejdsdag.
streg
Scanclimb-Erhvervsklatring-på-Sjælland41-1
lodret-streg2-1

MONTAGE

Til slut monterede vores smed rørene i samarbejde med kunden, og hele montagen blev udført på under en arbejdsdag.

FAGFOLK I HØJDEN

Står I med en konkret opgave, hvor I mangler hjælp eller sparring? – Så kontakt os endelig. Vi guider og hjælper gladeligt på baggrund af de mange erfaringer, vi har gjort os i årenes løb.

Benyt kontaktformularen –

Eller kontakt os direkte på mail eller telefon.

LAD OS RINGE DIG OP!

  FAGFOLK I HØJDEN

  ROPE ACCESS

  Står I med en konkret opgave, hvor I mangler hjælp eller sparring? – Så kontakt os endelig. Vi guider og hjælper gladeligt på baggrund af de mange erfaringer, vi har gjort os i årenes løb.

  Benyt kontaktformularen – Eller kontakt os direkte på mail eller telefon.

   

  LAD OS RINGE DIG OP!

   KONTAKT

   Tlf: +45 40 29 98 07

   Mail: info@scanclimb.dk

   Telefontid – Alle hverdage kl. 07 – 16

    

   Gartnervej 26, 4632 Bjæverskov

   CVR: 40 60 61 22

   Kopi-af-Kopi-af-GALLERI-5-e1571921637945